Tehnologia la îndemâna ta!

O gamă variată de servicii profesionale, de la fotogrametrie la scanare 3D, tururi virtuale 360°, fotografie și filmare aeriană sau inspecții cu drone profesionale.

Vezi toate serviciile noastre

Bine ați venit la Răduț Media, unde tehnologia de vârf se întâlnește cu creativitatea pentru a oferi soluții complete și inovatoare. Suntem dedicați să transformăm ideile tale în realitate digitală printr-o gamă variată de servicii personalizate.

Fotografie imobiliara pentru agenții imobiliare

Radut Media este o companie de servicii media complete pentru agenții imobiliare, oferim de la fotografie imobiliara pentru agenții imobiliare, servici video, pana la crearea unui brand – oferim o valoare reală clienților noștri prin relații sincere și servicii media de înaltă calitate. Știm cât de mult ai muncit pentru a-ți crea brandul și ne asigurăm întotdeauna să fim o completare a acestui fapt.

Vezi lista completă de servicii

3 avantaje ale fotografiei imobiliare profesionale

Vinzi casa, apartament sau altă proprietate? Dacă da, probabil că ești conștient de importanța fotografiei profesionale imobiliare. Capturarea imaginilor în mod profesional poate face o mare diferență în ceea ce privește rapiditatea cu care se vinde și cât de mult obții pentru aceata. Iată câteva dintre beneficiile unor fotograf ii profesionale pentru proprietățile tale listate.

Te ajută să vinzi mai repede.

O fotografie profesională poate face toată diferența atunci când vine vorba de captarea atenției potențialilor cumpărători. Studiile au arătat că casele care sunt fotografiate profesional se vând cu 50% mai repede decât cele care nu sunt.

Te ajută să te evidențiezi față de concurență

Este esențial să faci ceva diferit față de concurență, iar fotografia profesională imobiliară te poate ajuta să atingi acest obiectiv, ea va accentua caracteristicile pozitive ale proprietății și o vor face mai atractivă pentru potențialii cumpărători.

Te poate ajuta să salvezi timp prețios.

Folosește timpul pe care l-ai fi petrecut fotografiind, editând și postând fotografii, pentru a te concentra asupra altor aspecte ale listării sau alți potențiali clienți. Nu vrei să ai un avantaj competitiv?

Suntem punctuali și ne mândrim cu asta
Prioritizăm asistența tehnică pentru clienți
Suntem eficienți și prietenoși
Avem prețuri corecte și simplu de calculat

Sunteți gata să obțineți o anumită ofertă de preț sau să rezervați un serviciu?

Clic pe butonul de mai jos pentru a vă crea contul de client în portalul nostru! Odată ce ați creat un cont, veți putea să vedeți toate serviciile și prețurile noastre, precum și să rezervați o sesiune! Dacă preferați să vorbiți mai întâi cu noi, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la book@radutmedia.ro sau să ne sunați la (+40) 745 510 297 și o vă răspundem cu drag la întrebări!

Crează contul tău de agent