Fotogrametrie și scanare 3D

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, oferim soluții precise și detaliate pentru documentarea, restaurarea și proiectarea clădirilor. Indiferent dacă sunteți un arhitect, inginer, restaurator sau proprietar de clădiri, serviciile noastre sunt create pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Utilizarea serviciilor de fotogrametrie și scanare 3D

Fotogrametria și scanarea 3D sunt extrem de versatile și pot fi utilizare într-o varietate de domenii. În arhitectură, facilitează proiectarea și remodelarea clădirilor existente, oferind o bază precisă pentru noi planuri. În inginerie, permite realizarea analizelor structurale și monitorizarea constantă a clădirilor pentru a asigura siguranța și stabilitatea acestora. În restaurare, fotogrametria joacă un rol crucial în conservarea și restaurarea clădirilor istorice, capturând detalii esențiale fără a deteriora structurile fragile. În industrie, scanarea 3D este utilizată pentru monitorizarea și întreținerea structurilor industriale, asigurând funcționarea optimă și prevenind defecțiunile costisitoare.

fotogrammetrie-topografie-din-drona-scanare-3d

Detalii obținute prin fotogrametrie și scanare 3D

Imaginile de mai jos demonstrează capacitatea tehnologiei noastre de a captura detalii la un nivel ridicat de precizie. Aceasta este ideală pentru diverse aplicații în arhitectură, restaurare și inginerie, oferind o reprezentare fidelă a structurilor scanate. Detaliile obținute sunt esențiale pentru documentare și analiză, asigurând o bază solidă pentru proiectele dumneavoastră.

Dacă doriți să aflați mai multe despre serviciul nostru de fotogrametrie și scanare 3D sau să solicitați o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.

Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la book@radutmedia.ro sau să ne sunați la (+40) 745 510 297 și o vă răspundem cu drag la întrebări!

Solicită mai multe informații